lørdag 6. november 2010

Høst=inspirasjon!

Heisann!
Tja...godt og vel et halvt år siden sist, men men slik er det. Har vært opptatt med ny jobb, oppsigelse av ny jobb, enda en ny jobb og endelig er der jeg skal være:-)
Tross elendig bloggvirksomhet, så har jeg nå ikke vært helt uvirksom på hobbyfronten...nå er jo høsten godt i gang, og høst er inspirasjon for meg!


Svigermor ble 70 år på forsommeren, og da ble det hjemmesnekra toalettmappe, fylt med toalettartikler og gavekort.


Det blir morsommere og morsommere å ta bilder av alt og ingenting...speilrefleks neste! Her er det blåskjell i fokus, det lå hauger av blåskjell langs vannkanten ved Refsnes gods på Jeløya.
Må bare vise fram hortensiaen min fra i sommer...følte meg bortimot som en stolt, nybakt mor...eller lignende, men den er da virkelig fin? Blomstret fra forsommeren til langt ut på høsten!


Hekla meg sjal har jeg gjort i høst. Fort gjort; brukte "Fairytale" og fant oppskrift på "Drops" sine nettsider. Kjempemjukt, varmt og godt:-)


Nabo'n var så raus med plommer, at vi ikke fikk spist opp alt, dermed blir det plommelikør i år...trur jeg da...har aldri lagd det før, så det blir spennende å smake om noen uker.


Disse oldemorsrutene begynte jeg å hekle i vår etter inspirasjon fra Lene(leneshobbyblogg)! Jeg har fortsatt hverken mål eller mening med rutene, men de er koselige å se på, og morsomme å hekle, så får vi se hva det blir til slutt!

Trur det var det jeg, for denne gang i allefall:-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar